vislasagne met warmoes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan water aan de kook. Voeg het bouillonblokje toe en roer goed. Leg de pangasiusfilet in het kokende water en laat de vis ongeveer 5 minuten op een laag vuurtje koken.Bereid de warmoes. snij in fijne repen en stoof in een beetje solo, kruid met peper en zout. Voeg de room toe en laat een beetje inkoken.Verwarm de oven voor op 180 °C.Laat de gare vis goed uitlekken en verdeel de vis met een vork in grove stukjes. Besprenkel de stukjes vis met het citroensap. Meng de vis in een kom met de room, mosterd en dragon. Breng op smaak met peper en zout. Doe de lasagnevellen in een grote pan kokend, gezouten water. Voeg de olijfolie toe en kook de vellen ongeveer 5 minuten. Laat de lasagnevellen uitlekken en leg ze op een schone theedoek. Beboter een grote gratineerschaal en maak laagjes van achtereenvolgens met de romige vis, lasagne vellen en warmoes. Herhaal deze volgorde en eindig met een laag vis. Bestrooi met gemalen kaas.
  • 2 Laat de lasagne in ongeveer 25 minuten gaar worden in de oven. Zet het dan nog 3 minuten onder de grill. Serveer de lasagne onmiddellijk.

vislasagne met warmoes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warmoes met gerookt spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warmoesblad Met Een Roomsausje
10-20 min -
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept