Stoofpotje makreel met tomaat (voor 4-6 personen)

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de makrelen schoon, verwijder het visvlees van de graatjes. Let op voor de kleinste graatjes en pluk het vlees iets los. Snijd uien in ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Verwarm de olie in een stoofpan, bak hierin de uien samen met de knoflook eerst wat bruin. Voeg dan de gesneden tomaten of het blik tomatenblokjes toe, warm dit even goed door. Schep de makreel erdoor, voeg de koriander toe en laat het geheel ongeveer 15 minuten stoven. Voeg eventueel wat water toe. Maak het stoofpotje verder op smaak met versgemalen peper en zout. Serveer de makreelstoofpot met gekookte rijst.

Stoofpotje makreel met tomaat (voor 4-6 personen) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept