1 Boen de citroen schoon en rasp er 2 theelepels gele schil dun af. Hak de basilicum en gedroogde tomaatjes fijn. Meng in een kommetje de geraspte citroenschil met de basilicum en gedroogde tomaatjes door elkaar. Snijd de zalmfilets overlangs doormidden. Leg de onderste helften naast elkaar in een lage ovenschaal. Strooi er zout en peper over. Bestrijk ze met roomkaas en verdeel driekwart van het basilicummengsel erover. Leg de andere zalmstukken erop en strijk de rest van het basilicum erover uit. Sprenkel de margarine erover. Denk de schaal af met magnetronfolie. Verwarm de zalmfilets ca. 10-12minuten op driekwart van het vermogen (ca. 525-600 watt) Keer de schaal twee a drie keer een kwart slag. Dit gerecht kunt eventueel ook in de oven bereiden. Dek de schaal met aluminiumfolie en verwarm het gerecht ca. 15-20 minute in een warme oven van 175 C.