1 De Tilapia is in de afgelopen jaren van het restaurant naar onze keuken thuis verhuisd. Dat is niet verwonderlijk, hij is smakelijk, niet duur en stevig van structuur wat natuurlijk ideaal is zodat hij tijdens het bakken niet uit elkaar valt.
2 Bestrooi de Tilapia filets met peper en zout, schenk het citroensap erover en laat dit even een 15 minuten marineren. Verwarm de grill voor. Meng in een kom de room met de roomkaas. Dep nu de filets droog en leg ze in de ovenschaal, schenk het roommengsel over de vis. Strooi nu de kaas over de filets en leg de ovenschaal 10 cm onder de grill en laat de vis in ongeveer 10 minuten gaar en bruin worden.
3 Lekker met een wortel salade en verse krieltjes met peterselie!!
4 Wortelsalade
5 Is koken moeilijk? Dan gaan we vandaag maar een keertje niet koken. Deze rauwkost heb je in een mum van tijd op tafel en iedereen zal er van smullen.
6 200 gram geraspte wortelen
7 2 stengels bleekselderij in stukjes of 100 gram geraspte knolselderij
8 100 gram rozijnen
9 4 eetlepels slasaus1
0 citroensap1
1 suiker1
2 zout1
3 Meng de slasaus met citroensap, zout en suiker. Meng wortel, bleek- of knolselderij en rozijnen door de saus. Laat 10 minuten staan om de smaken te combineren.
Gegratineerde Tilapia filet met wortelrauwkost is een recept van Solo Open Kitchen