Garnalenpizza met ui en kerrie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sjalot en de uitjes schoon, snij ze klein en fruit ze aan in de boter.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 3 Klop de eieren los met de room en breng op smaak met de kerriepoeder, peper en zout. Roer er de peterselie en de uitjes door.
  • 4 Leg het pizzadeeg op een bakplaat en zorg ervoor dat de deegrand ongeveer 2 cm hoog is.
  • 5 Verdeel de garnalen over de bodem, giet er de rest van de vulling over en laat ongeveer 30 minuten bakken op 200°C of tot de bodem lekker krokant is.

Garnalenpizza met ui en kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Garnalenpizza met ui en kerrie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
GARNALENPIZZA Voor 2-3 Personen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept