1 Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende een 20-tal minuten. Pureer de aardappelen en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Meng er de parmezaankaas door.
2 Breng ondertussen de wijn aan de kook samen met de azijn en de sjalotten. Laat het vocht volledig inkoken. Dit duurt een 10-tal minuten.
3 Smelt 2 eetlepels boter en bak de champignons gedurende 2 min. Bestrooi met de bloem en laat al roerend even drogen op het vuur. Bevochtig met de visfond en roer goed onder. Voeg er de kervelbolletjes, de (bevroren) zeevruchten en de sjalotten aan toe en laat een 5-tal minuten opwarmen. Kruid met de bieslook, dragon, peper en zout.
4 Leg de vismengeling op de bodem van een ovenschotel.Beleg met een laagje aardappelpuree. Strooi paneermeel over de puree en lepel er ook een klontje boter op. Verwarm in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 min.