Selderhapje met tonijn

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bleekselder in brunoise , beetgaar koken en laten afkoelen.
  • 2 Ui, appel, tonijn , gekookt ei , mayonaise ketchup en kruiden pureren en op smaak brengen.
  • 3 Selderblokjes over de glaasjes verdelen , tonijnmousse erop spuiten.
  • 4 Afwerken met een stukje kerstomaat en een stukje soepstengel.

Selderhapje met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept