Zoek
Selderhapje met tonijn
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 takje bleekselder
1 blik Tonijn
1 st hardgekookt ei
2 el mayonaise
1 el ketchup
1/4 st ui
1/4 st appel
pezo
kerstomaatjes
soepstengels
Bereiding
1
Snij de bleekselder in brunoise , beetgaar koken en laten afkoelen.
2
Ui, appel, tonijn , gekookt ei , mayonaise ketchup en kruiden pureren en op smaak brengen.
3
Selderblokjes over de glaasjes verdelen , tonijnmousse erop spuiten.
4
Afwerken met een stukje kerstomaat en een stukje soepstengel.
Selderhapje met tonijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept