Waterzooi van vis en scampi

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelpurree bereiden.
  • 2 Wortel, selder en prei in julienne snijden en krokant stoven of roerbakken.Sojascheuten toevoegen en even meestoven of roerbakken. Kruiden
  • 3 Peultjes koken. Tomaten pellen en in partjes snijden.
  • 4 Vis in blokjes verdelen . Scampi Pellen.
  • 5 Visblokjes in bloem gekruid met pezo en kerrie wentelen.
  • 6 Sjalot fijnsnipperen en aanstoven met scampipellen , visbouillon en witte wijn toevoegen , even laten doorkoken . Zeven
  • 7 Vis en scampi bakken . Haal uit de pan
  • 8 Braadpan blussen met de bouillon , enkel minuten laten doorkoken . Voeg de room toe en laat indikken of bind. Op smaak brengen met pezo & kerrie
  • 9 Afwerking : Leg de groenten in het midden van de warme borden. Daarop de vis en scampi en lepel er de saus over . Bestrooi met bieslook. Plaats er de peultjes en tomatenpartjes rond. Spuit er 2 noppen purree bij.

Waterzooi van vis en scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept