2 Wortel, selder en prei in julienne snijden en krokant stoven of roerbakken.Sojascheuten toevoegen en even meestoven of roerbakken. Kruiden
3 Peultjes koken. Tomaten pellen en in partjes snijden.
4 Vis in blokjes verdelen . Scampi Pellen.
5 Visblokjes in bloem gekruid met pezo en kerrie wentelen.
6 Sjalot fijnsnipperen en aanstoven met scampipellen , visbouillon en witte wijn toevoegen , even laten doorkoken . Zeven
7 Vis en scampi bakken . Haal uit de pan
8 Braadpan blussen met de bouillon , enkel minuten laten doorkoken . Voeg de room toe en laat indikken of bind. Op smaak brengen met pezo & kerrie
9 Afwerking : Leg de groenten in het midden van de warme borden. Daarop de vis en scampi en lepel er de saus over . Bestrooi met bieslook. Plaats er de peultjes en tomatenpartjes rond. Spuit er 2 noppen purree bij.