Zoek
Scampi met peperkoek en bigaradesaus
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
scampi's
bloem
eiwit
peperkoek
suiker
water
gevogeltebouillon
frambozenazijn
sinaasappel(sap)
Bereiding
1
Scampi's pellen en darmkanaaltje verwijderen (aantal scampi's afhankelijk van aantal personen)
2
Peperkoek wat drogen de doven en fijn malen
3
Scampi's in de bloem rollen
4
Scampi's door het eiwit halen
5
Scampi's in de fijngemalen peperkoek rollen
6
Scampi's frituren
7
SAUS:
8
De suiker en het water (ZONDER omroeren!!) laten inkoken tot deze licht bruin verkleurt
9
2-tal minuutjes laten rusten1
0
Het sinaasappelsap toevoegen, samen met de gevogeltebouillon en de frambozenazijn1
1
Verder laten inkoken tot de gewenste dikte1
2
Afkruiden1
3
Serveer met een takje groen (vb. bieslook)
Scampi met peperkoek en bigaradesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bigaradesaus
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
bigarade(saus voor canard à l'orange)
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept