Scampi met peperkoek en bigaradesaus

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scampi's pellen en darmkanaaltje verwijderen (aantal scampi's afhankelijk van aantal personen)
  • 2 Peperkoek wat drogen de doven en fijn malen
  • 3 Scampi's in de bloem rollen
  • 4 Scampi's door het eiwit halen
  • 5 Scampi's in de fijngemalen peperkoek rollen
  • 6 Scampi's frituren
  • 7 SAUS:
  • 8 De suiker en het water (ZONDER omroeren!!) laten inkoken tot deze licht bruin verkleurt
  • 9 2-tal minuutjes laten rusten1
  • 0 Het sinaasappelsap toevoegen, samen met de gevogeltebouillon en de frambozenazijn1
  • 1 Verder laten inkoken tot de gewenste dikte1
  • 2 Afkruiden1
  • 3 Serveer met een takje groen (vb. bieslook)

Scampi met peperkoek en bigaradesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bigaradesaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bigarade(saus voor canard à l'orange)
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept