Kaas-Tonijn hapje

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot fijn
  • 2 Snijd de paprika in kleine blokjes (brunoise)
  • 3 Giet de tonijn af en hak ze fijn
  • 4 Meng de tonijn met de sjalot en paprika
  • 5 Voeg geraspte kaas bij naar eigen smaak
  • 6 Voeg mayonaise toe (hoeveelheid afhankelijk van eigen voorkeur textuur)
  • 7 Voeg het sap van de 1/2 citroen toe
  • 8 Meng alles goed door elkaar
  • 9 Bijkruiden met peper en zout1
  • 0 Snijd wat stokbrood in reepjes en schik op een bord. Zet een kom met het tonijn-kaas mengsel in het midden van het bord en laat de gasten zichtzelf bedienen. OF serveer in glaasjes, lepels, op toastjes,...

Kaas-Tonijn hapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept