Zoek
Garnalen in roomsaus
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram gepelde (noordzee)garnalen
30 gram bloem
30 gram boter
1 dl visbouillon
1/2 dl room
2 eetlepels gehakte tuinkruiden
peper & zout
Bereiding
1
Maak met de boter en de bloem een roux
2
Leng aan met de visbouillon en de room
3
Laat zachtjes al roerend indikken
4
Haal de pot van het vuur
5
Voeg de garnalen en de gehakte tuinkruiden toe aan de saus en meng
6
Breng op smaak met peper en zout
7
Serveer in mini-videetjes
Garnalen in roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept