2 Rol het pizzadeeg uit en bestrijk lichtjes met de tomatensaus.
3 Verdeel de garnalen en de verbrokkelde tonijn over de tomatensaus, bestrooi daarna met de geraspte kaas en mozzarella.
4 Meng het geperste teentje knoflook met de olie en de peterselie, kruid met pezo, verdeel dit over de pizza.
5 Bak de pizza in de warme oven gedurende 15 à 20 minuten.
6 Lekker als hapje bij een lekker glaasje wijn.
7 Tomatensaus: Hak 1 teenje knoflook en 1 sjalotje fijn, stoof dit aan in 3 el olijfolie, voeg een blik (400 gr) tomatenblokjes en een scheutje droge witte wijn toe, kruiden met pezo en 1 tl fijne suiker, laat gedurende 30 minuten onder gesloten deksel sudderen. Voeg 1 kl gedroogde dragon en 1/2 kl gedroogde oregano toe, laat nog 5 minuten sudderen.