Pizza met garnalen en tonijn

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°.
  • 2 Rol het pizzadeeg uit en bestrijk lichtjes met de tomatensaus.
  • 3 Verdeel de garnalen en de verbrokkelde tonijn over de tomatensaus, bestrooi daarna met de geraspte kaas en mozzarella.
  • 4 Meng het geperste teentje knoflook met de olie en de peterselie, kruid met pezo, verdeel dit over de pizza.
  • 5 Bak de pizza in de warme oven gedurende 15 à 20 minuten.
  • 6 Lekker als hapje bij een lekker glaasje wijn.
  • 7 Tomatensaus: Hak 1 teenje knoflook en 1 sjalotje fijn, stoof dit aan in 3 el olijfolie, voeg een blik (400 gr) tomatenblokjes en een scheutje droge witte wijn toe, kruiden met pezo en 1 tl fijne suiker, laat gedurende 30 minuten onder gesloten deksel sudderen. Voeg 1 kl gedroogde dragon en 1/2 kl gedroogde oregano toe, laat nog 5 minuten sudderen.
  • 8 Cutter alles goed fijn.

Pizza met garnalen en tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept