Puntpaprika’s met tonijn

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een lekker en simpel bijgerecht: puntpaprika’s met tonijn, zongedroogde tomaten en kappertjes. Heel makkelijk om te bereiden maar erg lekker! Met de ingrediënten kan ook gevarieerd worden, bijvoorbeeld maïs in plaats van kappertjes.
  • 2 Begin met het voorverwarmen van de oven 200 graden. Open het blikje tonijn en giet deze af.
  • 3 Schep daarna de tonijn in een bakje en voeg de kappertjes toe. Snijd daarna de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg deze samen met het knoflookpoeder/fijngesneden teentje knoflook, snufje zout en peper toe en koriander aan de tonijn.
  • 4 Meng dit goed door elkaar met een vork. Halveer de puntpaprika’s en maak de binnenkant schoon met een mes.
  • 5 Leg de puntpaprika’s op een bakplaat en schep met een lepel de “tonijnsalade” in de paprika’s.
  • 6 Verdeel als laatste nog een beetje geraspte kaas over de puntpaprika’s en ze zijn klaar om de oven in te gaan voor ongeveer 25 minuten.
  • 7 Als de puntpaprika’s klaar zijn serveer je deze met wat verse bieslook.
  • 8 Lekker als gezonde snack, voorgerecht of bijgerecht

Puntpaprika’s met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pizzadilla’s met zoete puntpaprika’s
30 min-
Bekijk recept
Gevulde zoete puntpaprika’s met couscous
30 min-
Bekijk recept
Gevulde puntpaprikas uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Puntpaprikas Gevuld Met Kabeljauwpuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept