Zoek
Noorse visschotel
2
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 stuks gerookte forelfilets
100 gram gerookte zalm
100 gram gerookte heilbot
1 stuk citroen
1 stuk ajuin
1 stuk wortel
1 stuk achterdeel komkommer
1 blad groen van prei
6 stuks kerstomaatjes
4 blaadjes groene sla
Bereiding
1
Sla wassen, snijden en op een schotel leggen, in het midden van de schotel een bloem garneren van citroen, wortel komkommer en kerstomaatjes.
2
Links en rechts van de citroenbloem de forelfilet, gerookte zalm en gerookte heilbot leggen.
3
De forelfilets afgarneren met wortelschijfjes en groen van prei.
4
De ui fijn hakken en bestrooien over de gerookte vissoorten.
5
Op de rand van de schotel schijfjes citroen leggen
Noorse visschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse eieren
0 min
Bekijk recept