Zoek
Mosselen met aromaten en witte wijn
10
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
13 kg mossel
0,200 kg sjalot
1 kg ui
0,500 kg groene selder
0,100 kg boter
0,500 l witte wijn
0,050 kg peterselie
Kruidenboeket
Peper
Bereiding
1
Ui en sjalot halveren en snipperen, selder in kleine stukjes verdelen.
2
Groenten aanstoven in boter zonder te kleuren, onder deksel.
3
De uitgelekte mosselen toevoegen, een kookpot max. voor 2/3 vullen.
4
Kruiden met peper.
5
Kruidenboeket toevoegen.
6
Bevochtigen met witte wijn.
7
Op een hoog vuur, onder deksel, garen, regelmatig opschudden.
8
Peterselie grofhakken.
9
Kruidenboeket verwijderen.1
0
De mosselen in zuivere, warme mosselpan overgieten.1
1
Met peterselie bestrooien.
Mosselen met aromaten en witte wijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept