Mosselen met aromaten en witte wijn

10
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en sjalot halveren en snipperen, selder in kleine stukjes verdelen.
  • 2 Groenten aanstoven in boter zonder te kleuren, onder deksel.
  • 3 De uitgelekte mosselen toevoegen, een kookpot max. voor 2/3 vullen.
  • 4 Kruiden met peper.
  • 5 Kruidenboeket toevoegen.
  • 6 Bevochtigen met witte wijn.
  • 7 Op een hoog vuur, onder deksel, garen, regelmatig opschudden.
  • 8 Peterselie grofhakken.
  • 9 Kruidenboeket verwijderen.1
  • 0 De mosselen in zuivere, warme mosselpan overgieten.1
  • 1 Met peterselie bestrooien.

Mosselen met aromaten en witte wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept