MIDDAGMAAL VISPANNETJE MET ROBAARS EN KERRIE

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 SPOEL DE ROBAARSFILET EN DEP DROOG . SNIJ DE VIS IN DOBBENSTENEN . MENG KERRIE , GEMBERPOEDER , EN BESTROOI ER DE VIS MEE. POCHEER DE VIS IN VISFUMET EN LAAT UITLEKKEN . HAK DE UI EN KNOF LOOK FIJN EN BAK ZE GLAZIG IN BOTER . VOEG BLOEM TOE EN BAK GEHEEL DROOG . VOEG VISFUMET EN ROOM TOE EN LAAT INKOKEN TOT SAUSDIKTE. KRUIDEN MET PEPER EN ZOUT. SNIJ PAPRIKA IN REEPJES EN BLANCHEER IN GEZOUTEN WATER . LAAT UITLEKKEN EN VOEG ZE BIJ DE SAUS SAMEN MET DE VIS . AFWERKEN MET BIESLOOK EN PETERSELIE .

MIDDAGMAAL VISPANNETJE MET ROBAARS EN KERRIE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL OSSOBUCO PIET
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL NASI GORENG
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL CANNELLONI MET ZUIDERSE GROENTEN
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept