Zalm met prei en wortelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn, snij de wortelen in kleine reepjes en snij de prei fijn.
  • 2 Stoof de ui glazig, voeg de wortelen toe, wanneer de wortelen beginnen gaar te worden voeg je de prei toe. Laat dit samen gaar worden. Kruiden met peper, nootmuskaat en zout naar smaak.
  • 3 Voeg de witte wijn toe en laat wat inkoken, nadien voeg jer er de room toe.
  • 4 Kruid de zalm met peper uit de molen en grof zee zout, bak de zalm kort maar krachtig in Solo die heet is zodat er een mooi korkant korstje op de zalm ontstaat.
  • 5 Neem een bord, schep er de groenten op en leg er een stuk gebakken zalm op.
  • 6 Serveer met puree
  • 7 Smakelijk!!!!!!

Zalm met prei en wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept