Haring met olijfolie en bosui

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een doodeenvoudig maar heel geraffineerd gerechtje, met de bijzondere combinatie van Hollandse nieuwe en nieuwe oogst Toscaanse olijfolie. Tip: super borrelhapje of voorgerecht voor de feestdagen. Verrukkelijk!
  • 2 Extra nodig:
  • 3 houten prikkertjes
  • 4
    Voorbereiding
  • 5 Snijd de haringen in stukken van ca 3-4 cm. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes.
  • 6 Besprenkel de haring met de olie. Bestrooi met de lente-ui.

Haring met olijfolie en bosui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept