Aardappelcrumble met griet en venkel

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappelen en venkel in kleine blokjes. Blancheer de aardappelen samen met de venkel 2 minuten in licht gezouten water en giet af. Laat goed uitlekken. Snipper de rode ui en hak de tijm. Meng deze onder de aardappelen en kruid met peper en zout.
  • 2 Besprenkel een bakblik met olijoflie en leg hierin de grietfilet en kerstomaten. Beleg de grietfilet met de aardappelcrumble en leg hierop enkele klontjes boter. Schuif in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 20 minuten.

Aardappelcrumble met griet en venkel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelcrumble Met Feta
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Rollade met oesterzwammen en aardappelcrumble
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept