Tongschar met notencrumble

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180°
  • 2 Meng de gehakte noten met de peterselie, het broodkruim en de olijfolie.
  • 3 Spoel de tongscharren onder koud water en dep ze goed droog met keukenpapier. Leg ze in een ingevette ovenschaal met de crumble erop. Zet 25minuten in de voorverwarmde oven.
  • 4 Borstel de oesterzwammen schoon, snij ze in stukken. Fruit eerst het gesnipperde sjalotje en de gesnipperde knoflook aan in ruim olijfolie, voeg er de oesterzwammen aan toe en bak ze krokant. Kruid met peper en zout.
  • 5 Serveer de tongscharren met de gebakken oesterzwammen en met een romige aardappelpuree.

Tongschar met notencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar met notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met notencrumble
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept