ZALMBONBON gevuld met een creme van AVOCADO

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vormpje
  • 2 huishoud folie
  • 3 bord
  • 4 Begin met het pellen van de avocado.
  • 5 Blendeer deze vervolgens met de cayennepeper tot een gladde crème.
  • 6 Voeg daarna de garnalen aan de crème toe.
  • 7 Beleg het vormpje met huishoudfolie en leg hier vervolgens een dun stukje zalm op
  • 8 . Vul de zalm vormpjes met de avocado garnalen crème en vouw de zalm dicht aan de boven kant
  • 9 . Laat het pakketje tot slot een paar uur in de koelkast op stijven1
  • 0 . Eet smakelijk!

ZALMBONBON gevuld met een creme van AVOCADO is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmbonbon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmbonbon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept