Zoek
ZALMBONBON gevuld met een creme van AVOCADO
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 avocado
200 gram garnalen
100 gram dunne zalm, lange plakken
1 theel dille
1 theel cayennepeper
Bereiding
1
vormpje
2
huishoud folie
3
bord
4
Begin met het pellen van de avocado.
5
Blendeer deze vervolgens met de cayennepeper tot een gladde crème.
6
Voeg daarna de garnalen aan de crème toe.
7
Beleg het vormpje met huishoudfolie en leg hier vervolgens een dun stukje zalm op
8
. Vul de zalm vormpjes met de avocado garnalen crème en vouw de zalm dicht aan de boven kant
9
. Laat het pakketje tot slot een paar uur in de koelkast op stijven1
0
. Eet smakelijk!
ZALMBONBON gevuld met een creme van AVOCADO is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmbonbon
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmbonbon
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept