Pasta met ricotta, spinazie en zalm

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spinazie even op.
  • 3 Doe de ricotta in een apart pannetje, kruid met peper en zout en laat even opwarmen.
  • 4 Meng voorzichtig de pasta met ricotta, spinazie en zalm. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer met een tomatensalade:
  • 6 Kerstomaatjes( 250 gr) gehalveerd, 1 kleine ui gesnippers,1/2 teentje knoflook gesnipperd,peper,zout naar smaak 1 el oljfolie ,beetje citroensap en 2 el fetablokjes verkruimeld.
  • 7 Enkele blaadjes basilicum gescheurd

Pasta met ricotta, spinazie en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept