Zoek
VIS; TONIJN IN EEN PITTIGE WASABISAUS.
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VOOR DE SAUS
undefined undefined
1 sjalot
4 cm verse gember
olie
1 glas witte wijn
1 limoen
100 ml slagroom
100 gram boter
3 eetl zoete chilisaus
1/2 eetl wasabi
6 eetl sojasaus
Bereiding
1
--------------------------------------------------------------------------------
2
Pel en snipper de sjalot.
3
Schil en rasp de gemberwortel.
4
Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de sjalot.
5
Voeg gember, witte wijn en limoensap toe en laat tot de helft inkoken.
6
Voeg de slagroom toe en laat tot de helft inkoken.
7
Roer blokjes boter door de saus tot de saus glad is.
8
Breng op smaak met chilisaus, wasabipasta en sojasaus.
9
Zeef de saus.1
0
DE TONIJN;1
1
Grill de tonijn aan beide kanten 1 minuut.1
2
Serveer de vis met de saus.
VIS; TONIJN IN EEN PITTIGE WASABISAUS. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volcano sushi
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalmfilet met sesamzaad
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met garnaaltjes en wakame
20 min-
Bekijk recept
Veggie sushi inside out
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept