VIS; TONIJN IN EEN PITTIGE WASABISAUS.

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 --------------------------------------------------------------------------------
  • 2 Pel en snipper de sjalot.
  • 3 Schil en rasp de gemberwortel.
  • 4 Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de sjalot.
  • 5 Voeg gember, witte wijn en limoensap toe en laat tot de helft inkoken.
  • 6 Voeg de slagroom toe en laat tot de helft inkoken.
  • 7 Roer blokjes boter door de saus tot de saus glad is.
  • 8 Breng op smaak met chilisaus, wasabipasta en sojasaus.
  • 9 Zeef de saus.1
  • 0 DE TONIJN;1
  • 1 Grill de tonijn aan beide kanten 1 minuut.1
  • 2 Serveer de vis met de saus.

VIS; TONIJN IN EEN PITTIGE WASABISAUS. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volcano sushi
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalmfilet met sesamzaad
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met garnaaltjes en wakame
20 min-
Bekijk recept
Veggie sushi inside out
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept