VOORGERECHT GARNAALKROKETJES

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 PEL DE GARNALEN . FRUIT DE UI SAMEN MET DE GARNAALRESTEN , BLUS MET GLAS WIJN , ZET ALLES ONDER WATER EN LAAT 40 MIN SUDDEREN EN ZEEF DE FOND . SMELT BOTER , ROER DE BLOEM ER ONDER , VOEG AL ROEREND DE TOMATENPUREE , CITROENSAP EN 500 ML VAN DE FOND ERONDER DOOR . ROER NU VAN HET VUUR AF DE EIERDOOIERS , KAAS , GARNALEN ER ONDERDOOR . KRUID MET PEPER EN ZOUT. STRIJK HET MENGSEL 2 CM DIK UIT OP EEN BEBLOEMDE PLAAT .
  • 2 ZET EEN NACHT IN DE FRIGO . SNIJ DE KROKETTEN EN WENTEL DEZE NU DOOR DE BLOEM , EIWIT EN PANEERMEEL . FRITUUR DEZE OP 180 GRADEN TOT ZE GOUDBRUIN ZIJN .

VOORGERECHT GARNAALKROKETJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnaalkroketjes
Snack
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
200 min
Bekijk recept
Minikroketjes Met Noordzeegarnaal
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept