Gratin van gamba's

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1:Verwarm de oven voor op 180°C
  • 2 2:Snijd de mozzarella in plakjes
  • 3 3:Pel de ui en snipper hem fijn. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
  • 4 4:Verhit de olie en stoof er de ui in aan
  • 5 5:Voeg de tomaten, de peterselie en de provencaalse kruiden toe.
  • 6 6:Laat dit alles 2 minuten op een zacht vuur garen
  • 7 7:Giet de wijn erbij en kruid met peper en zout
  • 8 8:Schik de gamba's in een ovenschotel en giet de saus over.
  • 9 9:Verdeel er de mozzarellaplakjes over en plaats de schotel 5 minuten in de oven.1
  • 0 10:Dien heet op.

Gratin van gamba's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept