Zoek
Gratin van gamba's
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr gepelde gamba's
2 bolletjes mozzarella
1 ui
4 tomaten
2 el olijfolie
4 el gehakte peterselie
provencaalse kruiden
2 dl witte wijn
peper/zout
Bereiding
1
1:Verwarm de oven voor op 180°C
2
2:Snijd de mozzarella in plakjes
3
3:Pel de ui en snipper hem fijn. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
4
4:Verhit de olie en stoof er de ui in aan
5
5:Voeg de tomaten, de peterselie en de provencaalse kruiden toe.
6
6:Laat dit alles 2 minuten op een zacht vuur garen
7
7:Giet de wijn erbij en kruid met peper en zout
8
8:Schik de gamba's in een ovenschotel en giet de saus over.
9
9:Verdeel er de mozzarellaplakjes over en plaats de schotel 5 minuten in de oven.1
0
10:Dien heet op.
Gratin van gamba's is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept