- Kruid langs beide zijden met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Bak kort aan beide zijden in voldoende boter (boter wordt later nog gebruikt om te dresseren)"},{"@type":"HowToStep","text":"4. De Sjalotjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snij de sjalotjes zeer fijn en stoof ze glazig"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg enkele druppels Worcestershire saus toe (naar smaak)"},{"@type":"HowToStep","text":"8. De Witte pensen:"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Bak de pensen langs twee zijden"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Ontdoe de pensen van hun vel"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Snij in schijfjes van +/- 1,5 cm"},{"@type":"HowToStep","text":"12. De Butternut pompoen:"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- Ontdoe de pompoen van schil en zaden"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Snij in blokjes van +/- 2 cm"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- Kook gaar in licht gezouten water"},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- Doe in de blender en hak fijn met een weinig kookvocht"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- Giet in een kom en voeg gemalen parmezaan toe, roer tot hij gesmolten is"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- Voeg peper, zout en room toe tot een gladde crème verkregen wordt"},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- Laat in de crème enkele verse blaadjes basilicum trekken (30'), daarna verwijderen"},{"@type":"HowToStep","text":"20. Het Afwerken/dresseren:- Schik de Sint-Jacobsvruchten afwisselend met de witte pensen op een bord- Breng de sjalotjes aan op de witte pensen- Overgiet de sjalotjes met de boter die gebruikt werd om de Sint-Jacobsvruchten te bakken- Leg de verse bieslook op de sjalotjes- Werk af met een pluim butternut pompoen"}],"recipeYield":"4 "}