Zoek
Doperwtenmousse met gerookte makreel
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gr doperwten
1 el crème fraîche
5 blaadjes munt in flinterdunne reepjes
50 gr gerookte makreel
Bereiding
1
Kook de erwten in een bodempje water met zout 2 minuten gaar.
2
Giet het water af.
3
Pureer de erwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Laat afkoelen. (stijft nog op)
6
Snijd de vis in dunne reepjes.
7
Leg op iedere lepel een schepje doperwtenmousse en een reepje vis.
8
Strooi de resterende munt in flinterdunne reepjes over de vis.
9
Eigen foto
Doperwtenmousse met gerookte makreel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte makreel met doperwtenmousse
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte makreel met doperwtenmousse
15 min
Bekijk recept
Doperwtenmousse met makreel en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Dinertje voor Riet en Jos 1
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept