1 Dit gerechtje is een ideaal voorgerechtje voor als je eters krijgt en je je diner toch skinny wilt houden. Of serveer het met een stuk brood: de perfecte healthy lunch. Lekker veelzijdig dus. En skinny januari-proof. Dat ook!
2 Voor de vinaigrette:
3 4 eetlepels olijfolie, 4 el azijn,4 el Dijonmosterd,3 el citroensap,1 teen knoflook geperst.
4 En zo maak je het.:
5 Meng voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar en zet de dressing even opzij.
6 Snijd met een kaasschaaf in de lengte acht mooie plakken komkommer.
7 Bedek elke plak met een half plakje zalm.
8 Rol dan de komkommer en de zalm tot een rolletje.
9 Doe een pluk rucola op een bordje.1
0 Zet twee rolletjes op de rucola en maak het gerechtje af met de heerlijke dressing.
Zalm/komkommer rolletje met citroenvinaigrette is een recept van Solo Open Kitchen