Gestoomd kabeljauwhaasje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 lauwwarme vinaigrette met prei
  • 2 fruit in een steelpan de prei in de boter en 1 EL. olijfolie gedurende ongeveer 10 MIN. Haal de pan van het vuur en voeg de balsamicoazijn, zout en peper toe. ROer goed. Voeg de resterende olijfolie toe. roer goed en hou warm.
  • 3 Stoom gedurende 4 à 6 MIN.
  • 4 verdeel de vis over de borden en lepel er wat vinaigrette over.
  • 5 Garneer met garnaaltjes en platte peterselie.
  • 6 Lekker met aardappelpuree

Gestoomd kabeljauwhaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous-groentesalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketje met kokos
Bekijk recept
Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ groentepakketje met perzik
Bekijk recept