Zalm met witte bonen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bonen in een zeef, spoel met koud water en laat ze uitlekken. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Maak de venkel schoon en snij de knol in fijne reepjes.
  • 2 Pel en hak de knoflook, stoof 'm glazig in 2 eetlepels olie. Schep er de venkel door en stoof even mee. Doe er de bonen en tomaten bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de wijn en laat 5 minuten sudderen.
  • 3 Bak de vis rondom in boter en olie. Kruid met peper en zout. Besprenkel met citroensap en bestrooi met venkelzaad.
  • 4 Verdeel het bonenstoofpotje over de borden en leg er de zalm bij. Garneer met dille en een partje citroen.

Zalm met witte bonen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept