Mijn "komen eten" voorgerecht - coquilles

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven en bak het brood af. Kook de rijst. Stoof alle groentjes aan in 1 eetlepel olie. Blus met de wijn. Laat eventjes inkoken en voeg hierna de tomatenpuree en saffraan toe. Voeg vervolgens de visbouillon toe samen met de room. Laat eventjes indikken. Spoel kokkels af en voeg toe. Kruid af met peper, zout en Italiaans kruid. Maak 3 torentjes van de rijst. Kruid sint-jacobsvruchten goed af. Verhit een eetlepel olie en bak de sint-jacobsvruchten kort aan. Zorg dat ze op kamertemperatuur zijn want ze moeten heel kort aangebakken worden, glazig zijn binnenin en toch warm. Leg op elk torentje rijst een vrucht en serveer de saus erbij. Werk af met tomaatbrunoise en verse peterselie. Dien op met stukjes vers gebakken brood.

Mijn "komen eten" voorgerecht - coquilles is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept