ZALMTARTAAR van RAUWE en GEROOKTE ZALM.

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Materialen
  • 2 Snijplank, scherp mes, timbaaltje met rechte wanden.
  • 3
    Voorbereiding
  • 4 Snipper het sjalotje. Snijd de verse en gerookte zalm zo fijn mogelijk. Hak de dille. Pers een halve limoen uit voor het sap.
  • 5
    Voorbereiding
    swijze
  • 6 Meng sjalot, zalm, dille door elkaar en breng op smaak met een eetlepel limoensap.
  • 7 Vet het timbaaltje in met olijfolie.
  • 8 Vul het timbaaltje met het zalmmengsel en druk dit licht aan.
  • 9 Keer het timbaaltje om op het bord en klop enige tijd op de bodem totdat de zalm uit de vorm lost.1
  • 0 Serveertips1
  • 1 Garneer het tartaartje met een stukje limoenschijf en een takje dille.

ZALMTARTAAR van RAUWE en GEROOKTE ZALM. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept