1 Verwarm de oven voor op 210°C (stand 7). Vet een normale cakevorm in.
2 Klop de eieren met de honing tot er een wit mengsel ontstaat. Voeg de margarine en de Maïzena® Plus toe. Roer goed door en voeg ondertussen het bakpoeder, het zout, de peper, de ui, rozijnen en de kaneel toe.
3 Giet het deeg in de vorm en bestrooi met amandelen. Zet de vorm gedurende 45 minuten in het midden van de oven. Laat afkoelen. Haal uit de vorm en snijd in dikke plakken om te roosteren.
4 Stel vervolgens de oven in op 240 °C (stand 8). Meng op een bord zout en peper met het sesamzaad en de knoflook. Smeer de visfilets in met margarine en rol ze vervolgens door dit mengsel.
5 Leg de filets in een gratineerschaal en plaats in het midden van de oven. Bak ze 4 minuten aan iedere kant. Haal de schaal uit de oven en leg iedere filet op een snee geroosterd kruidenbrood.
6 Snijd stroken tagliatelle van de courgette met behulp van een dunschilmesje. Stoom deze 6 minuten. Dien ze, bestrooid met bieslook, samen met de vis en het brood op.
7 (*) Raadpleeg bij de fabrikant of deze glutenvrij zijn.
Visfilet met sesamzaad en kruidenbrood is een recept van Solo Open Kitchen