1 Verwarm 3 eetlepels vloeibare margarine in een braadpan. Braad hierin de zeeduivel aan met de knoflook. Voeg 2 fijngehakte lente-uitjes en de citroenrasp toe. Laat op gemiddeld vuur gedurende 5 à 7 minuten braden.
2 Los de Maïzena® Plus op in de witte wijn en giet in één keer over de zeeduivel. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
3 Kook intussen de wortels in 15 minuten gaar, of stoom ze gedurende 25 minuten. Breng een halve liter water aan de kook. Voeg de boontjes toe, haal ze van het vuur en laat ze 2 minuten staan. Giet ze af en haal de peulen van de boontjes.
4 Verwarm een eetlepel margarine, en laat hierin het fijngehakte groen van een lente-ui 30 seconden fruiten.
5 Schep op elk bord wat stukjes zeeduivel met de worteltjes en de boontjes. Garneer met wat tomatenblokjes, bestrooi met paprikapoeder en peper en strooi tenslotte de gebakken lente-ui erover.