Geitenkaastoast met gerookte heilbot

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.
  • 2 Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.
  • 4 Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.
  • 5 Afwerking
  • 6 Tip
  • 7
    - Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas.
  • 8
    - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.

Geitenkaastoast met gerookte heilbot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept

Zoete geitenkaastoast met rucola
13 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastoast
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastoast Met Ontbijtspek En Pijnboompitten
30-60 min -
Bekijk recept