ZEEWOLFFILET MET LENTESAUS EN ASPERGES

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de visbouillon tot net onder het kookpunt. Leg er de zeewolffilets in en pocheer ze gaar in 5 minuten. Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de champignons in kleine stukjes en de lente-uitjes in ringetjes. Laat de vetstof zachtjes smelten en voeg de tomaten toe; Voeg wat later de champignons, dragon, peper en zout toe. Laat 5 minuten zachtjes stoven en doe er dan de lenteuitjes bij. Schil de asperges zeer zorgvuldig met een dunschiller vanaf de top naar de voet en snij het harde vlezige uiteinde, zo'n 2 CM af, breng water aan de kook , voeg de asperges toe en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Schik op borden , lekker met aardappelpuree.

ZEEWOLFFILET MET LENTESAUS EN ASPERGES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept