Sashimi van ZALM

1
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de vis 15 minuten voor het opdienen uit de koelkast.
  • 2 Snij het direct in dunne plakken, het snijden gaat gemakkelijk bij
  • 3 koude vis.
  • 4 Spoel het koolblad schoon.
  • 5 Leg de ijsklontjes onder een theedoek en sla ze kapot met een deegroller.
  • 6 Doe de ijscruch in een diep bord.
  • 7 Leg het koolblad erop en schik de vis er in, plukje zeewier erbij.
  • 8 Serveren met een klein schaaltje sojasaus.

Sashimi van ZALM is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sashimi met nama shoyu-dressing
Bekijk recept
Duo van vis gemarineerd in peper en gekonfijte citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm furikake en warme zalm met specerijen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Sashimi van gerookte zalm en salade van rode kool
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept