Zoek
Sashimi van ZALM
1
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gram zalm
50 gram tonijn
1 koolblad
wat wakume, soort zeewier, neem anders sliertjes komkommer.
sojasaus
ijsklontjes
Bereiding
1
Haal de vis 15 minuten voor het opdienen uit de koelkast.
2
Snij het direct in dunne plakken, het snijden gaat gemakkelijk bij
3
koude vis.
4
Spoel het koolblad schoon.
5
Leg de ijsklontjes onder een theedoek en sla ze kapot met een deegroller.
6
Doe de ijscruch in een diep bord.
7
Leg het koolblad erop en schik de vis er in, plukje zeewier erbij.
8
Serveren met een klein schaaltje sojasaus.
Sashimi van ZALM is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Sashimi met nama shoyu-dressing
Bekijk recept
Duo van vis gemarineerd in peper en gekonfijte citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm furikake en warme zalm met specerijen
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Sashimi van gerookte zalm en salade van rode kool
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept