Zoek
Garnalenspiesjes met Serranoham
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 grote voorgekookte garnalen uit diepvries ontdooid
2 teen knoflook geperst
1/2 citroen
olijfolie
paprikapoeder
selderijblaadjes
zout en peper
4 plakjes serranoham gehalveerd
Bereiding
1
Maak een marinade van olijfolie, citroensap,
2
gepelde en geperste en zout en peper.
3
Leg hier garnalen in.
4
Daarna kort roosteren op heet vuur of op de BBQ.
5
Serveer aan een spies: selderijblad, half plakje
6
opgerolde Serranoham en garnaal en garneer af
7
met een beetje paprikapoeder.
8
Lekker met geroosterd stokbrood (smeer de
9
sneetjes brood in met gehalveerde tomaat en1
0
knoflookteen; even roosteren op de barbecue).1
1
BRON : Emté supermarkt
Garnalenspiesjes met Serranoham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Citroengras-garnalensaté
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept