Garnalenspiesjes met Serranoham

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een marinade van olijfolie, citroensap,
  • 2 gepelde en geperste en zout en peper.
  • 3 Leg hier garnalen in.
  • 4 Daarna kort roosteren op heet vuur of op de BBQ.
  • 5 Serveer aan een spies: selderijblad, half plakje
  • 6 opgerolde Serranoham en garnaal en garneer af
  • 7 met een beetje paprikapoeder.
  • 8 Lekker met geroosterd stokbrood (smeer de
  • 9 sneetjes brood in met gehalveerde tomaat en1
  • 0 knoflookteen; even roosteren op de barbecue).1
  • 1 BRON : Emté supermarkt

Garnalenspiesjes met Serranoham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Citroengras-garnalensaté
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept