FRISSE WRAPS met GEROOKTE ZALM en komkommer.

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan.
  • 2 Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf.
  • 3 Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin
  • 4 .
  • 5 Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag knoflookboter, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto.
  • 6 Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers.
  • 7 Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.
  • 8 .

FRISSE WRAPS met GEROOKTE ZALM en komkommer. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept