Scampi’s in pernodsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De Saus kan op voorhand al klaargemaakt worden
  • 2 Fruit de sjalotjes en de fijngesneden look in wat boter samen met de venkel
  • 3 Voeg dan de visfond, visbouillon, de viskruiden, tomatenpure en de room aan toe, laat dit alles inkoken
  • 4 Als deze voldoende is ingekookt doe je er een scheutje pernod bij en laat deze nog enkele minuutjes pruttelen. Op smaak brengen met peper en zout naar smaak en een klein beetje paprika.
  • 5 Verhit een pan met de olijfolie en boter en bak de scampi’s heel kort en kruiden met peper en zout.
  • 6 Deze dan even flamberen met de rest van de pernod
  • 7 Op het laatste deze bij de warme saus doen en de fijngesneden dragon en peterselie toevoegen
  • 8 opdienen met stokbrood (pasta, rijst, …)

Scampi’s in pernodsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tijgergarnalen In Pernodsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Gestoomde Kipfilet Met Pernodsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in Pernodsaus
0 min
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept