2 Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en strijk ze met behulp van een penseel in met 30 g margarine. Bestrooi ze met peper en zout en zet ze 12 à 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de vis.
3 De spinazie wassen en laten uitlekken. Doe 30 g margarine in een grote kookpan en laat op een hoog vuur smelten. Voeg de spinazie toe, dek af en zet het vuur lager. Laat 3 à 4 minuten garen, roer om en laat nog 5 minuten op een matig vuur verder garen zonder deksel. Breng op smaak met peper en zout.
4 Laat 40 g margarine smelten in een kleine steelpan, roer er de bloem onder, meng goed en voeg de melk en de witte wijn toe. Roer tot een homogeen mengsel en voeg de honing en de mosterd toe. Laat enkele minuten op een laag vuur warmen tot de saus de gewenste consistentie heeft. Serveer met de kabeljauw en de gesauteerde spinazie.