Zalmbrochette met kruiden

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 160°C.
  • 2 De kruiden wassen, drogen en fijnhakken. Snij de zalm in regelmatige blokjes en steek ze op prikkers. Bestrijk de brochettes met behulp van een penseel met 20 g margarine en rol ze door de kruiden en wat peper en zout. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik de brochettes erop. Plaats 15 minuten in de oven.
  • 3 Was de courgettes. Snij de courgettes met een dunschiller of mandoline in de lengte in tagliatelle. Laat 3 à 4 minuten koken in ruim kokend gezouten water. Breng op smaak met 30 g margarine en peper en zout. Dien op met de zalmbrochettes.

Zalmbrochette met kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept