1 Ik weet niet wat beter smaakt – de vis of het deeg? De vis wordt zacht! Het deeg doorweekt met de sap en de smaak van de vis en citroen, ‘t is knapperig, erg, erg lekker.
2 Schil de uien en snijd ze in halve ringen
3 Klop het ei los
4 Leg de uien op het bladerdeeg
5 Leg een vis of een visfilet erop, kruid met zout en peper en strooi er nog wat uienringetjes boven op en besprenkel die met limoen of citroensap
6 Vouw het lapje deeg goed dicht, smeer het deeg met het geklopte ei en bestrooi met sesamzaad.
7 Zet ze in de voorverwarmde oven van 180° voor 40-45 min
8 Eet smakelijk!
9 Serveer met een fijne groene salade.1
0 BRON Beste recepten
Gebakken vis in bladerdeeg met sesamzaadjes. is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam