Gebakken vis in bladerdeeg met sesamzaadjes.

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ik weet niet wat beter smaakt – de vis of het deeg? De vis wordt zacht! Het deeg doorweekt met de sap en de smaak van de vis en citroen, ‘t is knapperig, erg, erg lekker.
  • 2 Schil de uien en snijd ze in halve ringen
  • 3 Klop het ei los
  • 4 Leg de uien op het bladerdeeg
  • 5 Leg een vis of een visfilet erop, kruid met zout en peper en strooi er nog wat uienringetjes boven op en besprenkel die met limoen of citroensap
  • 6 Vouw het lapje deeg goed dicht, smeer het deeg met het geklopte ei en bestrooi met sesamzaad.
  • 7 Zet ze in de voorverwarmde oven van 180° voor 40-45 min
  • 8 Eet smakelijk!
  • 9 Serveer met een fijne groene salade.1
  • 0 BRON Beste recepten

Gebakken vis in bladerdeeg met sesamzaadjes. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept