Zoek
Witte vis met gebruinde boter en pijnboompitten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stukken filet van stevige vis
2 citroenen
100 g boter
4 el pijnboompitten
1 courgette
2 wortelen
1 bloemkool
Bereiding
1
Maak de groenten schoon, snijd ze in kleine stukjes. Kook de wortelen en bloemkool beetgaar en stoof de courgette in een weinig olie.
2
Verhit de boter goudbruin. Voeg het sap van 1 citroen en de pijnboompitten toe. Laat 1 minuut doorwarmen.
3
Bak de vis aan weerszijde gaar.
4
Serveer de vis op het groentenmengsel. Schep er de boter met de pijnboompitten over en garneer met partjes citroen.
5
Lekker met nieuwe, gekookte aardappeltjes.
Witte vis met gebruinde boter en pijnboompitten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept