Witte vis met gebruinde boter en pijnboompitten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon, snijd ze in kleine stukjes. Kook de wortelen en bloemkool beetgaar en stoof de courgette in een weinig olie.
  • 2 Verhit de boter goudbruin. Voeg het sap van 1 citroen en de pijnboompitten toe. Laat 1 minuut doorwarmen.
  • 3 Bak de vis aan weerszijde gaar.
  • 4 Serveer de vis op het groentenmengsel. Schep er de boter met de pijnboompitten over en garneer met partjes citroen.
  • 5 Lekker met nieuwe, gekookte aardappeltjes.

Witte vis met gebruinde boter en pijnboompitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept