Zalm pesto rosso met een laagje kruiden uit de

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 2 Hak de dille en peterselie fijn en meng dooreen. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Leg de zalmfilets er naast elkaar in. Verdeel de Pesto Rosso gelijkmatig over de zalm, schep de kruiden er in een dikke laag op zodat de zalmfilets goed bedekt zijn. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Laat de zalm in de hete oven in ca. 10 minuten gaar worden.
  • 3 Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en bestrooi met wat peper. Kook tegelijkertijd de broccoli in ruim kokend water met wat zout in 6-8 minuten gaar. Afgieten en bestrooien met peper.
  • 4 Leg de zalmfilets op 2 warme borden en schep de pasta en broccoli ernaast.

Zalm pesto rosso met een laagje kruiden uit de is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept