1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop het limoensap met de Gentile extra vergine olijfolie en de knoflook. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
2 Maak de bonen schoon en haal de roosjes van de stronk broccoli. Breng in een pan ruim water aan de kook en blancheer de broccoliroosjes en de sperziebonen ongeveer 5 minuten tot ze net beetgaar zijn.
3 Dep de tilapiafilets goed droog met een stuk keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Laat in een koekenpan een scheut Gentile extra vergine olijfolie goed heet worden en bak hierin de vis aan beide kanten kort aan. Leg ze vervolgens op een ovenplaat.
4 Zet de filets in de voorverwarmde oven en bak ze in 8 minuten gaar. Laat de trostomaatjes aan de tak en leg ze de laatste vijf minuten bij de vis in de oven.
5 Verhit een scheut Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de groenten ongeveer 3 minuten op een hoog vuur wanneer de vis de oven ingaat. Meng er op het laatst de gehakte basilicum- en muntblaadjes en 2/3 van de dressing door.
6 Serveer de groenten op 4 borden en leg de tomaatjes erbij. Plaats de vis er bovenop en sprenkel daar het laatste beetje dressing over.