Zonnevis in een Parmezaans korstje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet ze apart. Meng in een kom de broodkruimels, Parmezaanse kaas, zout en peper. Breek de eieren boven een andere kom en klop ze los. Doe de bloem met wat zout en peper in een derde kom. Haal elke moot vis eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het broodkruimmengsel.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking ‘al dente’. Verhit ondertussen een scheut extra vergine olijfolie en wat margarine in een koekenpan op hoog vuur. Leg de visfilets erin en bak ze voorzichtig 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
  • 3 Giet de pasta af meng er de pesto rosso, de geroosterde pijnboompitten en de gehalveerde kerstomaatjes door. Snijd de moten vis diagonaal door en serveer ze op de tagliatelle.

Zonnevis in een Parmezaans korstje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zonnevis met Duvel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met pepersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in wittewijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept