Aardappelsoep met kabeljauw

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Hak de ui fijn. Haal het vel van en de graten uit de vis en snij deze vervolgens in blokjes.
  • 2 Snij het spek en de tijm fijn.
  • 3 Bak de ui samen met het spek en de tijm in de Bertolli Extra Vergine olijfolie tot de ui glazig is. Voeg dan de wijn toe en kook tot 1/3 in.
  • 4 Voeg er de aardappelen bij en kruid het geheel met de geplette roze peper. Roer en zet nog 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en laat 20 minuten sudderen.
  • 5 Voeg er de vis aan toe en laat nog 5 minuten sudderen.
  • 6 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Aardappelsoep met kabeljauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept