Kabeljauw met olijven

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn.
  • 2 Giet de Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en voeg er de ui en tijm bij.
  • 3 Sauteer tot de ui glazig wordt.
  • 4 Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  • 5 Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  • 6 Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  • 7 Neem van het vuur en serveer met een groene sla.
  • 8 Italiaanse ciabatta of focacciabrood maakt deze maaltijd compleet.

Kabeljauw met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept