Zoek
Kabeljauw met olijven
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 el zwarte olijven
1 rode ui
3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
1 tl tijm
1 dl witte wijn
4 kabeljauwfilets, elk van ca. 150 g
gemengde sla
Bereiding
1
Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn.
2
Giet de Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en voeg er de ui en tijm bij.
3
Sauteer tot de ui glazig wordt.
4
Giet de witte wijn over de ui en kook in.
5
Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
6
Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
7
Neem van het vuur en serveer met een groene sla.
8
Italiaanse ciabatta of focacciabrood maakt deze maaltijd compleet.
Kabeljauw met olijven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept