Zalmcarpaccio met tomaat en ui

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar tot er een saus ontstaat.
  • 2 Maak de ui schoon door de papierachtige schil te verwijderen, hak vervolgens klein, was zorgvuldig wassen en droog.
  • 3 Snijd de tomaat in stukjes.
  • 4 Leg de zalm op een schaal , voeg de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toe en overgiet met de saus. Vopeg zwarte peper toe en het gerecht kan geserveerd worden.
  • 5 Serveer met stukjes geroosterde ciabatta of focacciabrood.

Zalmcarpaccio met tomaat en ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min Voorgerecht
Bekijk recept